Pagina's

The Sunsets (2)Annelies Winten (23 augustus 1984) begon op 7-jarige leeftijd haar muzikale opleiding.

In 1993 startte ze de opleiding accordeon. In 2002 studeert Annelies af aan het Humaniora Kindsheid Jesu te Hasselt met als hoofdinstrument accordeon.

In september 2003 start ze haar opleiding accordeon aan het conservatorium te Antwerpen in de klas van Ludo Mariën.

In 2005 behaalde ze haar diploma HAFABRA-directie en sinds januari 2007 is Annelies dirigente van het accordeonorkest La Primavera uit Overpelt.

In 2006 besluit Annelies haar opleiding accordeon nog verder door te trekken naar het Fontys-Conservatorium te Tilburg.

In augustus 2008 slaagt Annelies in Tilburg en ontvangt ze een professioneel bachelor diploma.

Zij schrijft zich in september 2008 nog in aan het Conservatorium te Antwerpen voor een masteropleiding accordeon. Daar zit ze in haar laatste jaar en studeert ze in juni 2011 af.

Naast accordeon is ze ook bezig met saxofoon, clarinet, piano en tuba.

Johan Veugelers werd geboren op 23 april 1987 in Weert. Hij heeft geen broers of zussen en komt van een muzikale familie. Het is voor hem dus absoluut verboden om zonder accordeon op een familiefeestje te verschijnen. Iedereen speelt er wel een instrument en zo wordt er spontaan tot in de late uurtjes samen muziek gemaakt.

Muziek is steeds zijn passie geweest. De echte muzikale loopbaan van Johan startte toen hij op 7-jarige leeftijd accordeon- en slagwerklessen begon te nemen. Het bleek al snel dat hij gevoel had voor muziek. Nauwelijks een jaar later stond Johan al met zijn accordeonnetje voor een publiek op het podium. Dat maakte zoveel indruk op hem dat hij vanaf dat moment wist dat hij later maar 1 ding wilde worden: muzikant!

Hij volgde nog een aantal jaren accordeon- en slagwerkles en werd Limburgs- en Nederlands kampioen slagwerk. Op dat moment stopte hij met het nemen van accordeonlessen - hoewel hij nog regelmatig als amateur accordeon bleef spelen op feesten en evenementen - om zich volledig te richten op het slagwerk. In die periode haalde hij zijn A,B en C diploma slagwerk en volgde hij een opleiding als instructeur bij de muziekschool. Ook won Johan in 2006 het Wereld Muziek Concour te Kerkrade als lid van een trio in de Top Divisie, en ondersteunde hij muzikaal een aantal theaterproducties met het Nationaal Jeugd Slagwerk Ensemble. Als freelance-drummer speelde hij met o.a. Caro Emerald, Alain Clark, Boris Titulaer, Allesandro Safina, Paul de Leeuw en Freek Bartels. Van zijn 16de tot zijn 19de nam Johan tussentijds wel weer accordeonles om de vaardigheid hierin terug op peil te brengen.

Johan genoot de opleiding MBO+, dit in de richting Marketing en Communicatie.

Naast muziek, zijn snowboarden en reizen zijn favoriete bezigheden


Homepage