Pagina's

Accordeonkwintet "Tuttalaforza".Tuttalaforza is opgericht in 2000, met als doel, deelname aan het Internationale Concours te Innsbruck. Het samenspelen in kwintetverband beviel zo goed, dat we dat tot op de dag van vandaag zijn blijven doen. De samenstelling van ons kwintet is in de loop der jaren wat gewijzigd. Naast Bianca IJdema, Jeannette Hagen, Hillebrand van der Veen en Gonda Stevens (allen leden vanaf het eerste begin) is enkele maanden geleden Tara Diepeveen tot ons kwintet toegetreden.
De concerten van Tuttalaforza vinden zowel in binnen- als buitenland plaats. Naast deelname aan het concours te Innsbruck in 2001 en 2004, heeft het kwintet ook deelgenomen aan concoursen in Hagnau aan de Bodensee (2005) en in Solothurn te Zwitserland (2007). Verder heeft het kwintet concerten gegeven in Duitsland.
In Nederland speelt het kwintet regelmatig in het kerkje van Eenigenburg en verleent het medewerking aan concertavonden, georganiseerd door derden.
Het repertoire is heel divers en bestaat uit originele accordeonliteratuur en bewerkingen.
U bent van harte welkom om te komen luisteren bij onze concerten. Voor komend seizoen staan nog geen concerten gepland, daar we momenteel in onze nieuwe samenstelling aan nieuw repertoire werken.
Tuttalaforza.

http://www.tuttalaforza.com